Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


AED kopen

Een AED kopen doe je niet zomaar. Daarom hebben wij uiteengezet waar u om moet denken, als u een AED gaat kopen. Direct naar AED winkel. Steeds meer AED merken betreden de markt. Deze AED merken prijzen hun eigen AED’s aan, terwijl deze AED helemaal niet bij uw situatie aansluit. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Om dit te voorkomen ondersteunen wij u bij het kopen van een AED en hebben wij alle ”must knows” op een rijtje gezet. AEDmaster is 100% onafhankelijk en geeft enkel AED advies, gericht op uw situatie. Wij denken mee, geven advies en u bepaalt zelf welke AED u gaat kopen. Wel zo gemakkelijk!

Welk merk AED kopen? 

 

Welke AED kopen? Er zijn verschillende AED merken die u kunt kopen. Alle AED merken voldoen aan wet- en regelgeving en beschikken over een FDA keurmerk en een CE markering. De AED merken die u kunt kopen zijn: Defibtech, Heartsine, Zoll, Cardiac Science, Philips en Physio Control. 

 

Welk soort AED kopen?

 

U kunt twee verschillende soorten AED's kopen. U kunt namelijk een halfautomatische AED kopen en u kunt een volautomatische AED kopen. Wij adviseren enkel een halfautomatische AED te kopen als u ook een AED cursus heft gevolgd. Het voordeel is dat u zelf de uiteindelijke schok toedient, waardoor u sneller bent. Voor een volautomatische AED geldt dat de AED zelf de schok toedient. 

 

AED kopen met juist IP waarde

 

Als u een AED gaat kopen, controleer de IP waarde goed. De IP waarde zegt iets over de mate waarin de AED tegen de regen kan. Hoe hoger de IP waarde hoe beter de AED tegen regen kan. Dit is belangrijk om te weten, aangezien het Nederlandse weer een grote rol speelt tijdens de reanimatie. De kans dat u de AED buiten gaat inzetten is groot. 


AED offerte